FUTURE & WELFARE 2019

Tack för denna gång!

Vilken osannolikt bra premiär för Future & Welfare!

 

Efter ett års planering var det så dags på Malmö Live den 7-8 mars. Startskottet gick för nationell välfärdskonferens Future & Welfare 2019, och kommunledningar från Haparanda i norr till Trelleborg i söder deltog! Vi hade lagt ribban högt och våra gästers förväntningar var således stora. Det här skulle inte vara en konferens som alla andra, där gäster sitter i rader och lyssnar på talare som avlöser varann, utan här skulle också spännande samtal äga rum mellan besökare från olika landsändar, som annars aldrig skulle mötts. Här skulle idéer och lösningar utbytas mellan kommuner, och därmed generera ett äkta värde på hemmaplan och bidra till goda investeringar i kommunerna. Här skulle vi inte bara lära om det som redan sker, utan framförallt kika in i framtiden; Vad är på gång, vad kan vi förvänta oss de närmaste åren? Här skulle deltagarna känna att det var värt både tiden och pengarna att vara med!

 

Och det verkar som att vi än en gång har gjort det som Piku alltid vill stå för i sina utbildningar och event: Kvalitet för oss är nämligen inte bara att motsvara kundens förväntningar, utan att helst överträffa dem! Ska vi vara riktigt ärliga så var programmet så väl sammansatt och talarna så väldigt bra, att vi funderar på hur vi ska kunna ”toppa” det till nästa år…

Grattis Borås Stad!
2019 års Innovativa Kommun


Motivering:


Vinnaren av priset Årets Innovativa Kommun 2019 får utmärkelsen för sitt innovativa och långsiktiga arbete med att bryta utanförskap och stärka människors förmåga till egenförsörjning. Genom att stärka förmågor snarare än att leta fel och brister har verksamheten skapat stort mänskligt värde och samtidigt visat på tydliga effekter och mätbara resultat.

 

Årets Innovativa Kommun är en inspiratör för övriga kommuner i landet eftersom deras arbetssätt är skalbart och möjlig att överföra till motsvarande verksamheter i landet.

 

Årets Innovativa Kommun är även en föregångare inom andra samhällsområden där man testar och experimenterar med nya arbetssätt, miljöer och kompetenser. Genom öppenhet, nyfikenhet och en utforskande attityd är staden en inspiration för en mer innovativ offentlig verksamhet.

Priset Årets Innovativa Kommun var i år

konstverket ”Sequences of Innovation”, skapat av Marie-Louise Kold

Vi som talade 2019

Prenumerera på senaste nytt från Future & Welfare

* obligatorisk

Arrangör

Samarbetspartner

Kontakt


Ingrid Haraldsson, VD Piku AB

Tel: 0733 - 53 00 94

E-post: ingrid@futureandwelfare.com